Hai lucrăm împreună

Te ajut cu drag să îți controlezi emoțiile atunci când vorbești și să faci o impresie cât mai bună atunci când conversezi, prezinți sau susții un punct de vedere.

Am răbdare, sunt atent la provocările tale ta și mă țin de capul tău până le rezolvăm. :-).

Iată cum putem să lucrăm

„Antrenamente” 1 la 1

Muncim online în peste 12 ședințe în care îți ofer feedback, exerciții practice și sprijin personalizat. Ne întâlnim pe Skype și îți ofer feedbackuri prin WhatsApp și alte canale online.

Programează-te la o întâlnire de probă ca să ne cunoaștem. Dacă îți place, mergem mai departe. 🙂

Ateliere și cursuri de dicție

Te ajut să te folosești de voce și dicție ca să-ți controlezi emoțiile atunci când vorbești. Lucrăm în echipă, ne distrăm, învățăm și devenim prieteni.

Dă click pe butonul de mai jos și vezi unde ne putem întâlni.

Vin în firma ta

Ai vrea ca oamenii din echipa ta să comunice mai bine atunci când fac vânzări, vorbesc cu un client sau reprezintă imaginea firmei?

Cum ar fi ca oamenii din echipa ta să fie pregătiți oricând să dea un telefon important, participe la o emisiune TV și să lase o impresie cât mai bună într-o întâlnire de afaceri?

Spune-mi în formularul de mai jos cu ce provocări se confruntă angajații tăi și am să te ajut cu toată experiența mea ca să treceți peste ele.

Voiceover sau prezentator

Ai rapid nevoie de o voce profi pentru un material audio sau video? Ai vrea să țin o prezentare la unul dintre evenimentele pe care le organizezi?

Te rog spune-mi mai multe în formularul de mai jos și te ajut.

Consiliere imagine

Îți dorești un brand personal? Dacă da, te ajut să-ți construiești, întărești și comunici imaginea. Lucrez cu specialiști care îți oferă soluții integrate în online și offline.

Descarcă GRATUIT e-bookul cu cele mai comune 10 greșeli de dicție și voce pe care să le eviți atunci când vorbești

Pentru protecția datelor dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt procesate pe un server securizat și executate prin conexiuni criptate 256-bit.

© 2022 AndreiTiganas.ro • Toate drepturile rezervate • Termeni si ConditiiDate PersonaleCookies